One by One

Bij de Classic One by One wordt er één extension op één natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat de eigen natuurlijke wimpers niet beschadigen. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers. 

Nieuwe set

€ 70

Opvullen binnen 2 weken:

€ 27,50

Opvullen binnen 3 weken

€ 37,50

Opvullen binnen 4 weken

€ 47,50

* Vanaf 4 weken wordt er een nieuwe set berekend

Russian volume

ij de Russian Volume techniek zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere extensions op een natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Hierbij creëer je een vol, “fluffy” maar toch een natuurlijk effect zonder de natuurlijke wimper te verzwaren. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

Nieuwe set

€ 90

Opvullen binnen 2 weken:

€ 37,50

Opvullen binnen 3 weken

€ 47,50

Opvullen binnen 4 weken

€ 57,50

*Vanaf 4 weken wordt er een nieuwe set berekend

Ombre brows

Bij Powder / Ombre Brows worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd. Maar de naam zegt het al; ‘powder’.

Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat je na ongeveer 2 jaar je wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van de perfecte wenkbrauwen.

Ombre Brows €345

Touch Up Small (3-9 maanden) €125

Touch Up Medium (9-18 maanden) €175

Touch Up Large (18+ maanden) €225

Deepliner

Deepliner wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken. Niet zo heftig als een eyeliner, maar zorgt wel voor een frisse blik. De dikte kan naar wens aangepast worden. De Deepliner blijft ongeveer 1,5 tot 3 jaar zitten.

€ 195 inclusief nabehandeling

wenkbrauw behandeling

Bij deze behandeling wordt er eerst goed overlegd wat de wensen van de klant zijn. Vervolgens worden de wenkbrauwen gewaxt, geverfd, geknipt en geëpileerd en eventuele make up aan gebracht van Mrs Highbrow. 

€30

Lash lift behandeling

Met een Lash Volume Lift worden de natuurlijke wimpers van de klant gelift. Tijdens de behandeling worden de wimpers omhoog geplaatst op een siliconen pad, vervolgens wordt er een tweetal vloeistoffen aangebracht op de eigen wimpers waardoor deze gelift zullen blijven. Aanvullend wordt de behandeling afgesloten met de 3D Gold filler en Keratin welke zorgen voor dikkere, langere en uiterst gezonde wimpers. Het gebruik van een wimper krultang wordt met deze behandeling overbodig.

Voordelen van een Lash Volume Lift:

  • Blijft tot wel 6 weken zichtbaar
  • Is onmiddellijk na de behandeling zichtbaar
  • Geen wimper krultang meer nodig.
  • Geen verder onderhoud nodig
  • De Lash Volume Lift is niet schadelijk voor de eigen wimpers.
  • Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Exclusief verven €45

Inclusief verven €50